El PSC considera ridícul el pressupost de la Generalitat per al Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Ahir al matí els socialistes van valorar les previsions del govern català per a la nostra comarca a raó del pressupost de la Generalitat per l’any que ve. Un document que els socialistes consideren ridículs els recursos previstos pel govern, que xifren en 12,2 M€. Diuen que això suposa un descens del 43% respecte als últims pressupostos aprovats.

El primer secretari de la comarca i alcalde de Pineda, Xavier amor, va lamentar que els pressupostos només inclouen petites inversions al Maresme i restringides a només 8 municipis de la comarca.

Diuen que el document no representa cap aposta per aquells temes que preocupen com cara la promoció econòmica, la mobilitat o els reptes de futur.

En aquest sentit el PSC del Maresme alerten que el document no reflecteoix cap aposta per rebaixar l’atur a la nostra comarca, que té 40 mil desocupats, el que representa un 17% de la població activa.

Els socialistes han remarcat a més que els 12.2 m€ previstos pel Maresme, suposen un 1.5% del total dels pressupostos del país, mentre que a la nostra comarca hi viuen el 6% dels catalans.

Han volgut a més deixar clar que en l’epoca que els socialistes governaven amb els tripartits les inversions a la nostra comarca eren molt més altes que amb l’actual govern de CiU amb el suport d’Esquerra.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics