URGENT

El PSC considera ridícul el pressupost de la Generalitat per al Maresme

Compartiu aquesta història

 

Ahir al matí els socialistes van valorar les previsions del govern català per a la nostra comarca a raó del pressupost de la Generalitat per l’any que ve. Un document que els socialistes consideren ridículs els recursos previstos pel govern, que xifren en 12,2 M€. Diuen que això suposa un descens del 43% respecte als últims pressupostos aprovats.

El primer secretari de la comarca i alcalde de Pineda, Xavier amor, va lamentar que els pressupostos només inclouen petites inversions al Maresme i restringides a només 8 municipis de la comarca.

Diuen que el document no representa cap aposta per aquells temes que preocupen com cara la promoció econòmica, la mobilitat o els reptes de futur.

En aquest sentit el PSC del Maresme alerten que el document no reflecteoix cap aposta per rebaixar l’atur a la nostra comarca, que té 40 mil desocupats, el que representa un 17% de la població activa.

Els socialistes han remarcat a més que els 12.2 m€ previstos pel Maresme, suposen un 1.5% del total dels pressupostos del país, mentre que a la nostra comarca hi viuen el 6% dels catalans.

Han volgut a més deixar clar que en l’epoca que els socialistes governaven amb els tripartits les inversions a la nostra comarca eren molt més altes que amb l’actual govern de CiU amb el suport d’Esquerra.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics