URGENT

Veïns de Can Batlle es queixen del soroll i les molèsties del bar de l’equipament juvenil

Compartiu aquesta història

Una vintena de veïns de la zona de Can Batlle han signat un document denunciant les molèsties que els ocasiona l’equipament juvenil situat a l’antiga masia de Can Batlle al barri de Sta. Maria.

Els veïns denuncien que des de la posada en marxa del nou servei de bar, a finals d’octubre, els sorolls, la brutícia i els actes vandàlics han augmentat a la zona. A més, en el document de queixa que han presentat a l’Ajuntament i al qual ha tingut accés aquesta emissora, denuncien que és habitual veure als clients del bar consumint substàncies estupefaents al banc que hi ha a l’exterior del bar.

Els veïns a més informen que els nous adjudicataris del servei han creat una zona de barbacoa, on cuinen sovint causant molèsties als veïns més propers de l’equipament.

Per tot plegat denuncien que aquest bar està perjudicant el descans dels veïns d’aquesta zona residencial i afirmen disposar de fotografies de tot el que descriuen.

Ho ha explicat a RP un dels veïns afectats, Carles Gorini que diu que es tracta d’una situació molt incomoda.

Diuen els veïns  denunciants que han hagut de trucar a la policia local i als mossos en diferents ocasions per tal que aixequessin acta de les situacions que exposen els denunciants.

Per tot plegat, els signants de la queixa demanen saber perquè un local jove ha acabat acollint un bar que serveix alcohol. L’escrit a més demana al consistori que es revoqui la concessió al bar i que es torni a la situació anterior, per recuperar així la tranquil·la a la zona. Gorini, explica que els veïns estudiaran fer les accions necessàries per defensar la pau i la tranquil·litat del veïnat.

L’escrit ha estat presentat ja a l’Ajuntament, que ha convocat als veïns a una reunió que es farà properament per tal que exposin les seves reivindicacions i posicions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics