URGENT

Ja es poden enviar propostes per ser portada de l’Agenda d’Activitats PLF

Compartiu aquesta història

 

A partir de gener aquest document que edita l’Ajuntament amb un ampli resum de les activitats organitzades a la nostra localitat canviarà la seva forma. Serà no només un canvi de format sinó també un canvi en la filosofia que ha regit l’elecció de les imatges que il•lustren aquest opuscle que des de fa uns anys es reparteix cada mes casa per casa amb les activitats, cursos i informació cultural més destacada de la nostra vila.

En aquest sentit i aprofitant el creixement de les xarxes socials i en concret d’Instagram i de twitter, el consistori ha decidit que siguin els palafollencs els qui proposin la imatge principal de l’agenda a través de les imatges que es pengin en aquestes dues xarxes socials amb qualsevol de les etiquetes vullserportadaPLF, #portadaPLF o #fotografiesportadaPLF.

Les fotografies han de ser d’espais, racons o activitats del nostre municipi i el fet d’etiquetar-les amb els hastags del concurs comporten l’acceptació de les condicions del concurs.

Entre totes les fotografies que participin, l’equip de cultura de l’Ajuntament triarà la més adient per ser portada de l’agenda mensual d’activitats.

Un cop triada la fotografia guanyadora, es comunicarà a través de la xarxa als participants per tal que en tinguin constància.

I ÉS QUE L’Ajuntament de PLF ha apostat recentment per les xarxes socials i ja es troba a través del Facebook, on j até 150 amics, del Twitter, amb 450 seguidors i ara Intagram, on encara el consistori no té perfil.

Les imatges que apareixeran a la portada no tindran retribució econòmica, tal i com passava fins ara, quan a la portada apareixien veïns de la nostra localitat a títol individual o com a representants d’entitats locals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics