URGENT

El xef del restaurant Hispània serà el padrí de la Mostra gastronòmica de demà

Compartiu aquesta història

 

180 comensals ja tenen la seva entrada per gaudir demà divendres al vespre de la 6a Mostra Gastronòmica de Palafolls. Un esdeveniment que es tornarà a fer al Casal d’Avis del centre, que serà per 2a vegada seu de la Mostra.

Enguany l’Ajuntament ha anunciat que el xef del restaurant Hispania, serà el padrí de l’edició d’aquest any. El restaurant, situat a Caldes d’Estrac, és un dels més importants de la nostra comarca, juntament amb el St. Pau de St. Pol.

D’aquesta manera, el xef de l’Hispània, es suma a la llarga llista de padrins que han participat de la mostra com Carme Ruscalleda, Nandu Jovany o Joan Roca.

La mostra gastronòmica va néixer l’any 2008 per tal de potenciar l’oferta de restaurants de la nostra localitat i dinamitzar l’economica lcoal.

A l’activitat hi participen gran part dels restaurants de PLF. Enguany són 6 els restaurants que hi prendran part, menys que altres anys degut a circunstàncoes alienes a l’organització.

Aquests restaurants elaboraran 2 plats cadascun que es poden tastar lliurament durant la mostra. En aquests 12 plats es sumen el vi, cava, pa, cafè i postres.

Ara com ara hi ha 180 entrades venudes i encara en queden de disponibles al Cafè de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics