URGENT

Les Noves Generacions del PP organitzen una recollida de joguines i d’aliments

Compartiu aquesta història

 

La branca jove dels populars a la nostra vila ha decidit iniciar una campanya de recollida solidària d’aliments i de joguines per tal d’ajudar a les famílies més necessitades de la nostra vila.

La campanya té tres punts de recollida fixa, on es poden dur les donacions. Es tracta de 3 bars. Un a Ciutat Jardí, un altre a Sta Maria i un últim a St Lluís.

A més, cada dissabte els populars muntaran una carpa amb animació infantil a diferents punts del nostre municipi, per facilitar la participació de tothom.

Aquest proper dissabte, la carpa de les Noves Generacions del PP s’instal•larà a la plaça la Fesola de St. Lluís. La resta de setmanes, la carpa es muntarà al centre de PLF. Primer a la Pl. Del Fòrum Palatiolo, i després a la Pl de la Pau i a la Pl Joaquim Ruyra.

Segons informen els populars tots els aliments i joguines recollides en aquesta campanya, que és la primera vegada que es fa, es destinaran a les famílies més desfavorides de la nostra vila, ja que en aquesta campanya hi pren part la parròquia de PLF.

Aquesta campanya dels populars funciona i es desenvoluparà paral•lela a la ja engegada fa unes setmanes per l’Ajuntament i l’Àrea de Serveis Socials que també recull aliments. També el consistori farà en breu la recollida de joguines que cada any s’organitza i en la que hi col•laboren les escoles del nostre municipi que esdevenen centres de recollida.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics