URGENT

L’ACEP repartirà 1500€ a la seva campanya de Nadal

Compartiu aquesta història

Des d’aquest dilluns l’associació de comerciants i empresaris de PLF ha posat en marxa una nova campanya de promoció de Nadal en la que repartirà 3 premis de 500€ per gastar-se a les botigues de la nostra localitat.

Per aconseguir aquests premis cal localitzar almenys 10 Acepis, l’anagrama de l’Acep, que s’han amagat en 15 aparadors de les botigues associades.

Un cop els clients hagin localitzat almenys 10 Acepis diferents, hauran de marcar en una butlleta els establiments on l’han trobat, i dipositar aquesta butlleta a qualsevol botiga associada a l’ACEP.

Ho ha explicat la membre de l’Acep Marta Noguera.

La campanya finalitzarà el dia 17 de desembre i dos dies més tard es farà el sorteig dels 3 guanyadors a través de RP en un programa especial a les 9 del vespre. Els participants hauran d’estar atents perquè per aconseguir el premi caldrà respondre una trucada en directe.

Els 3 guanyadors hauran de gastar-se els 500€ durant el matí del dissabte dia 21 en les diferents botigues associades a l’ACEP. Un membre d’aquesta associació acompanyarà a cada guanyador i anirà pagant les compres fins arribar als 500€ del premi.

L’Acep, que agrupa una 40a de botigues de PLF, fa anys que prepara campanyes de promoció del comerç local. La de Nadal és una de les promocions més consolidades, tot i que cada any varia la reva realització, és una de les promocions amb més participació.

En aquesta campanya hi col.labora RP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics