URGENT

Malgrat acull la presentació dels Castellers de l’Alt Maresme

Compartiu aquesta història

 

La nova colla castellera, formada per persones de l’Alt Maresme, entre ells alguns palafollencs, es presenta demà a la població veïna.

L’assemblea constituent de la colla es farà a les 9 del matí al Centre Cívic del Castell i acte seguit es donarà pas a la presentació pública de l’associació, a la qual assistiran representants dels Ajuntaments dels diferents municipis que participen d’aquesta iniciativa.

La presentació de la colla a Malgrat continuarà amb un taller de castells a càrrec de la ja consolidada colla castellera dels Capgrossos de Mataró. El taller es farà al parc Francesc Macià. Aquest taller és obert a tothom i en cas de pluja es desplaçaria farà al Centre Cívic, que es troba just al costat.

La colla tot just ara comença a caminar i té com a base pels assajos la ciutat de Pineda, que és on, de moment, han trobat facilitats per accedir a un espai per poder fer els castells. Es tracta de l’escola St Jordi, que serà el primer lloc de trobada, però no es descarta la rotació pels municipis participants, depenent de la possibilitat de trobar espais idonis per a treballar.

La voluntat de la nova entitat és esdevenir la colla castellera de l’Alt Maresme, no només pel nom, sinó pel compromís d’actuar a totes i cadascuna de les places dels municipis, sense una identificació exclusiva en un únic poble.

En aquest sentit les persones interessades a formar part de la colla castellera de l’Alt Maresme, que ja compta amb una 60a de persones, es poden posar en contacte a través de l’adreça electrònica castellersaltmaresme(a)gmail.com.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics