URGENT

El Maresme reclama solucionar els problemes provocats pels temporals al litoral

Compartiu aquesta història

 

El president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, ha encapçalat la delegació d’alcaldes i regidors dels municipis del litoral maresmenc que s’han reunit amb la cap de la Demarcació de Costes a Catalunya, Maria Toledano. El president del CCM ha demanat que es faci un treball conjunt entre l’Estat, la Generalitat i el propi Consell Comarcal per tal de trobar una solució definitiva als problemes que periòdicament pateixen els municipis de costa maresmenca quan hi ha un temporal.

La reunió es va fer la setmana passada a la seu del Consell a Mataró i hi han assistit alcaldes i regidors de 16 municipis. El CCM ha convocat la trobada amb la Demarcació de Costes després d’haver recollit el neguit dels municipis que veuen, amb impotència, com desapareixen les platges i es veuen afectats serveis i infraestructures litorals com ara la via del tren i els passeigs marítims, cada vegada que es produeix un episodi de temporal marítim.

El CCM i els municipis han demanat que es doni prioritat a aquest tema i que es treballi conjuntament des de les administracions per trobar-hi solucions definitives.

Per la seva banda la delegada de la Demarcació de Costes ha recollit les peticions maresmenques i s’ha compromès a estudiar el tema i a donar una resposta en el mínim temps possible.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics