URGENT

Salven 2 menors en un incendi a Blanes

Compartiu aquesta història

 

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, Agents de la Policia Local de Blanes i dels Mossos d’Esquadra van rescatar el passat dimecres dos menors de l’interior d’un pis en el que s’havia iniciat un incendi.

Els fets van passar prop de les 6 del matí, al carrer de la Mina de Blanes, quan un veí va alertar als serveis d’emergències després de veure flames i fum a l’habitatge de davant del seu domicili.

D’immediat, diverses patrulles policials es van adreçar al lloc. En arribar, els agents van trucar a la porta de l’immoble afectat i una dona els va obrir la porta. Els policies van entrar al domicili i van revisar totes les habitacions de l’immoble. En una d’aquestes van localitzar i rescatar dos menors, de 6 i 8 anys, que estaven dormint. Ni els menors ni la mare s’havien adonat de l’inici de l’incendi, que ja afectava de forma important a la zona del menjador.

Un cop els agents van posar en lloc segur els habitants de la casa afectada, van iniciar les tasques d’extinció amb els mitjans que van trobar al seu abast. Quan van arribar els bombers van acabar de sufocar el foc i ventilar el pis, on s’hi havia acumulat molt de fum. La possible causa del foc podria ser un braser mal apagat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics