URGENT

Malgrat debatrà demà el pressupost municipal pel proper any

Compartiu aquesta història

Aquest dijous el ple de l’Ajuntament de Malgrat es reunirà en la sessió ordinària corresponent al mes de desembre que es s’ha ajornat de la setmana passada, ja que es celebrava la festa Major del municipi.

El punt principal de l’ordre del dia és el debat i aprovació del pressupost municipal pel 2014. Es tracta del full de ruta del consistori en el que es marcaran les prioritats del govern. Un govern, però, que està en minoria i que de moment no sembla tenir el suport per poder tirar endavant aquest document. Ja l’any passat no va ser fins moments abans del ple que CiU i PSC van acostar posicions per aprovar el pressupost d’aquest 2013.

Paral.lelament al pressupost, també s’aprovarà la plantilla i els llocs de treball de l’Ajuntament de Malgrat pel proper any.

A banda del pressupost el ple ha d’adjudicar el contracte de la neteja dels edificis de titularitat pública i acordar la prolongació del contracte amb l’empresa que s’encarrega de la recollida d’escombraries.

De nou el govern tornarà a presentar la modificació pressupostària que l’oposició va tombar en l’últim ple. Es tracta de dotar de recursos algunes partides que necessiten diners per finalitzar l’any. Aquesta modificació, per exemple, haurà de permetre finançar part de la festa major de St Nicolau que el municipi ha celebrat aquest cap de setmana passada.

El ple municipal d’aquest desembre no inclou cap moció de l’oposició, però sí els precs i preguntes de regidors i del públic assistent, a la que presumiblement serà l’última sessió plenària del 2013.

El ple començarà a les 7 de la tarda a la sala d’actes de l’Ajuntament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics