URGENT

PLF prepara el seu segon Canicross amb 2 recorreguts diferents

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge dia 15, l’Associació d’Amics dels Animals de PLF ha preparat la 2a edició del Canicross, una activitat esportiva en la que el gos i l’amo comparteixen una cursa normalment per camins de muntanya.

La primera edició es va fer a finals de març d’aquest any, i davant de l’èxit l’entitat ha decidit tornar a organitzar-lo abans de finals d’any. Llavors hi van participar unes 120 persones.

Justament l’èxit del primer canicross ha fet també que es perfeccionin alguns aspectes. Per exemple en aquesta hi haurà 2 recorreguts diferents. Un de més llarg, d’11km, pels qui vulguin corre, i un traçat més curt de 8 km pels qui prefereixin fer marxa.

Ho explica Olivia Guerrero col•laboradora de l’Associació d’Amics dels Animals de PLF.

El Canicross és una activitat que està guanyant adeptes amb els últims temps, ja que permet fer activitat física al costat de la mascota. A casa nostra la temporada de canicross es suspèn a l’estiu, quan els gossos pateixen més per la calor.

Qui vulgui participar cal que s’inscrigui a través del FB de l’entitat i que faci el pagament dels 5€. Amb aquests diners es donarà un dorsal a cada participant i un refrigeri un cop s’acabi la cursa.

La sortida del canicross serà a la pl. De les Valls d’Ax a les 10 del matí, però una hora abans caldrà que els participants ja estiguin a la xona per recollir el dorsal.

Tots els gossos participants hauran d’estar vacunats i xipats correctament i portar un arnés i mai un collar.

En cas que el corredor no tingui un gos per participar, pot sol.licitar-ne un dels que l’Associació té en adopció.

Tots els diners recaptats en el canicross aniran destinats a l’ associació amics dels animals de Palafolls i a la seva tasca amb la protecció dels animals de companyia.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics