URGENT

Blanes busca un personatge per promocionar el Turisme Familiar a la ciutat

Compartiu aquesta història

 

L’Ajuntament de Blanes ha convocat un concurs d’idees per escollir la imatge d’un personatge, una mascota, que serveixi per identificar els conceptes i els valors lligats a la marca de Turisme Familiar al municipi. L’objectiu és crear una icona capaç de transmetre valors com la diversió o l’entreteniment perquè es converteixi en la imatge de la marca i ajudi a identificar el municipi com destí per les famílies.

Blanes va obtenir la certificació de Destinació de Turisme Familiar l’any 2008 i, des de llavors, ha anat consolidant aquesta marca oferint als visitants serveis que estan relacionats amb el concepte de turisme destinat a les famílies, com ara el Club Infantil d’Estiu.

Actualment a Blanes hi ha un total de 22 establiments adherits a la certificació de Turisem familiar entre ells 4 hotels, 3 càmpings, 10 restaurants i el Jardí Botànic Marimurtra i el Pinya de Rosa.

Els treballs per trobar el personatge podran presentar-se fins al dissabte 30 de desembre i la il•lustració que es triï com a guanyadora rebrà com a premi 750 euros. Els originals s’han de lliurar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del carrer ample.

Els participants només poden presentar una obra per autor i tenen plena llibertat per escollir la temàtica del personatge. Amb tot, es demana que la il•lustració estigui inspirada en algun element turístic del municipi, com per exemple el mar, Sa Palomera, o algun dels monuments que hi ha a Blanes. També s’explicita que la imatge ha d’estar pensada perquè sigui atractiva pel públic infantil i haurà de ser prou versàtil com perquè pugui aplicar-se en diferents formats i espais. El veredicte es farà públic el 5 de gener, coincidint amb la Cavalcada de Reis.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics