URGENT

L’equip Sots25 de bàsquet organitza una festa per finançar la temporada

Compartiu aquesta història

 

Aquest Nadal l’equip palafollenc ha organitzat una festa en un local de Malgrat per tal de poder recollir diners suficients per poder costejar la temporada esportiva.

Fa temps que els jugadors intenten trobar diners que ajudin a finançar els desplaçaments i la resta de despeses que comporta competir en aquest esport.

Finalment han organitzat una festa el proper dissabte dia 28 de desembre a la discoteca La Sal.

Segons expliquen en el seu FB, per anar a la festa cal adquirir una entrada anticipada a un preu de 8€. Amb aquesta entrada es té dret a 1 consumició i a la participació en el sorteig de diferents premis que es faran durant tota la nit. En aquest sentit destaquen que es sortejarà material esportiu, invitacions per jugar a pàdelo productes de bellesa, entre d’altres.

L’equip demana la màxima presència a la festa, per aconseguir el màxim de diners possible, però també per passar una gran nit.

El Sots 25 és l’equip palafollenc de bàsquet amb millors resultats en el present campionat.

De les 11 jornades que ha disputat fins ara, ha guanyat 9 partits i només n’ha perdut 2. Això fa que es situï com a 3r classificat a només una victòria del líder, el Vilablareix.

Aquest cap de setmana l’equip viatjarà a Fontajau, a Girona, per jugar el seu partit de la jornada. I és que l’equip ha de viatjar a municipis com Girona, St Feliu de Guixols o Salt, per això busquen poder finançar tot el que queda de campionat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics