URGENT

El PP creu el procés està confrontant als ciutadans i el PSC demana més consens

Compartiu aquesta història

 

Diametralment oposada a la visió dels partits a favor del referèndum és la del PP de PLF que considera que el president Mas sap que el camí que ha iniciat no porta enlloc.

El portaveu dels populars a la nostra localitat, Óscar Bermán, afirma que el president català és conscient que la consulta no es farà.

És per això que Bermán insta a Mas a treballar per sortir de la crisi i deixar la deriva sobiranista que considera una “ridiculesa”

El president del PP, Mariano Rajoy ha insistit que el referèndum no es pot convocar per que està fora de la Constitució.

D’altra banda el PSC, que tampoc ha donat suport a l’acord d’ahir, considera que la pregunta, tot i ser inclusiva,  podria haver estat consensuada amb l’Estat. El primer secretari dels socialistes a PLF, Josep Rueda considera que rere l’acord hi ha la necessitat d’aprovar els pressupostos de la Generalitat i que tot plegat s’ha fet a corre-cuita.

Precisament t el líder dels socialistes catalans, Pere Navarro, serà avui a PLF, on passejarà per les botigues Outlet de la nostra vila on parlarà amb els ciutadans l’endemà de l’anunci del dia de la consulta i  de la pregunta del referèndum.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics