Malgrat organitza un Casal de Nadal pels més petits

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

“Un Nadal ple d’emocions”, aquest és el nom amb el que s’ha organitzat a Malgrat el primer Casal de Nadal que s’organitza aquestes festes al nou centre Cívic de Malgrat. Aquestes jornades amb activitats se centraran en la cultura tradicional i la gestió d’emocions a través de diferents personatges com ara la Fada Menta, un ésser fantàstic que ajudarà la mainada a solucionar reptes quotidians; o en Paco i la Janna, uns periodistes molt curiosos que convidaran els nens i nenes a elaborar el seu propi diari.

Les activitats previstes per aquest Nadal a Malgrat treballaran les festes des dels seus personatges més característics i s’alternarà el joc, l’esport, la dansa, la cançó i el teatre amb les manualitats.

El casal de Nadal es farà durant 6 dies en aquestes festes. Seran els dies 23, 24, 27 i 30 de desembre i el 2 i 3 de gener amb un horari de 9 h a 13.30 h i de 15.30 h a 19 h de la tarda.

A diferència del Juga Juga de PLF, el casal de Nadal de Malgrat necessita d’inscripció prèvia a un preu de 50 € per als 6 dies de taller en sessió tant de matí com de tarda. Per formalitzar-la cal anar al Centre Cívic, prop del castell.

En total el casal de Nadal de Malgrat ofereix 50 places pel matí i 50 places a la tarda. La reserva de plaça es farà per rigorós ordre d’inscripció.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar i el Centre Cívic col•laboren amb aquesta activitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics