URGENT

Malgrat organitza un Casal de Nadal pels més petits

Compartiu aquesta història

 

“Un Nadal ple d’emocions”, aquest és el nom amb el que s’ha organitzat a Malgrat el primer Casal de Nadal que s’organitza aquestes festes al nou centre Cívic de Malgrat. Aquestes jornades amb activitats se centraran en la cultura tradicional i la gestió d’emocions a través de diferents personatges com ara la Fada Menta, un ésser fantàstic que ajudarà la mainada a solucionar reptes quotidians; o en Paco i la Janna, uns periodistes molt curiosos que convidaran els nens i nenes a elaborar el seu propi diari.

Les activitats previstes per aquest Nadal a Malgrat treballaran les festes des dels seus personatges més característics i s’alternarà el joc, l’esport, la dansa, la cançó i el teatre amb les manualitats.

El casal de Nadal es farà durant 6 dies en aquestes festes. Seran els dies 23, 24, 27 i 30 de desembre i el 2 i 3 de gener amb un horari de 9 h a 13.30 h i de 15.30 h a 19 h de la tarda.

A diferència del Juga Juga de PLF, el casal de Nadal de Malgrat necessita d’inscripció prèvia a un preu de 50 € per als 6 dies de taller en sessió tant de matí com de tarda. Per formalitzar-la cal anar al Centre Cívic, prop del castell.

En total el casal de Nadal de Malgrat ofereix 50 places pel matí i 50 places a la tarda. La reserva de plaça es farà per rigorós ordre d’inscripció.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar i el Centre Cívic col•laboren amb aquesta activitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics