El Juga-Juga de Nadal es farà durant 7 dies a Mas Prats i al Palauet

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El parc infantil de Nadal de PLF torna a repetir format i dies de realització. Així des del dia 27 i fins el dia 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, es desenvoluparà aquesta activitat en torns de matí, de 2/4 d’11 a 2/4 de 2, i de tarda de 4 a 8.

Com a les edicions anteriors, el gimnàs de l’escola Mas Prats acollirà les propostes lúdiques organitzades pels més petits, mentre que el Palauet tindrà la programació destinada als infants més gran entre els 7 i els 12 anys. Precisament s’ha decidit retallar dels 14 als 16 anys les edats al Palauet per reduir la diferencia d’edats entre participants. Ho ha explicat la regidora d’esports de PLF, Ester Torrent.

Els nens de 6 a 12 anys trobaran les seves propostes al Palauet, on s’instal•larà les activitats pels més grans com ara inflables. A banda d’activitats fixes, també es faran tallers puntuals com ara de Feltre o de circ.

La intenció és barrejar activitats lúdiques, jocs i tallers, amb activitats més creatives i manualitats.

El Juga Juga manté els preus dels últims anys. Així el preu de l’entrada puntual serà de 3 euros i el de l’abonament pels 7 dies és de 18 euros, i es podrà comprar a partir del primer dia del Juga Juga a les taquilles de cada centre.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics