Una disco jove inicia les activitats de Nadal de Can Batlle

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El local jove de PLF ha presentat la seva programació d’activitats per aquestes festes de Nadal. Aquest divendres es donarà el tret de sortida amb una nova Disco Jove a partir de les 21 h a Can Batlle. Aquesta activitat està pensada pel joves del municipi perquè puguin passar un vespre divertit a prop de casa ballant i escoltant música. L’endemà dissabte a les 5 de la tarda els que ho vulguin podran participar de la competició de dard que s’organitzarà al mateix local.

Més endavant, el 23 i el 30 de desembre els aficionats a la play podran jugar amb els seus amics al local jove i passar així una estona diferent i en bona companyia.

El cinema serà una altra de les activitats programades per aquests dies. El divendres 27 i el 3 de gener els joves que passin per la tarda pel local jove podran gaudir d’una sessió bon cinema. En aquest sentit encara no estan decidides les pel•lícules que es projectaran, ja que el departament de Joventut ha enquestat als joves per que siguin ells els qui triïn els títols a veure. Ho explica Albert Muñoz, tècnic de Joventut de PLF

Finalment el 4 de gener de 2014 hi haurà competició de futbolí.

Totes aquestes activitats, que es realitzaran a Can Batlle, volen complementar el període de vacances dels joves de PLF. Muñoz explica que l’àrea de joventut no ha volgut plantejar moltes activitats sinó les que poden tenir èxit en èpoques vacacionals.

El local jove estarà obert en horari habitual els dies laborables d’aquestes festes de Nadal.

Per més informació de les activitats programades, es pot consultar el Facebook de Can Batlle o directament al mateix local jove, al barri de Sta. Maria.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics