Els Clubs Rotary de Blanes i Lloret donen material per Aspronis

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquesta setmana la Fundació Privada Aspronis, que treballa amb diferents línies amb persones amb discapacitat, ha rebut diferents materials de suport tècnic per a la llar-residència que l’entitat té a Blanes

Es tracta d’un llit articulat, una grua de transferències i una cadira de rodes de dutxa que facilitaran l’assistència en el dia a dia de les persones amb discapacitat intel•lectual i mobilitat reduïda.

La donació d’aquest material l’ha fet els Rotary Club de Blanes i Lloret en una acció conjunta que s’emmarca en la intenció de col•laborar en la millora de la qualitat de vida dels col•lectius més vulnerables a nivell territorial. El material, que té un valor d’uns 1.300€, s’ha adquirit amb els beneficis del concert solidari celebrat a l’Ermita de l’Obreria de Santa Cristina de Lloret de Mar l’agost de l’any passat.

A la llar on s’ha instal•lat el material, hi resideixen 12 persones amb discapacitat i amb necessitats de suport alts, ja que la seva autonomia minva amb el pas del temps. Per això, els articles adquirits facilitaran els trasllats i la higiene, i substituiran d’altres articles existents que s’han deteriorat per l’ús continuat.

En el lliurament del material, la presidenta d’Aspronis, M. Dolors Oms, ha agraït la implicació de la institució amb les persones amb discapacitat intel•lectual.

Aspronis té també una llar-residència a PLF, a la Glorieta del Dc Torner.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics