Cauen les vendes de Loteria de Nadal a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com cada 22 de desembre diumenge arriba un nou sorteig extraordinari de la loteria de Nadal, que com cada any acumula moltes esperances, ja que aquest sorteig repartirà més de 2500 milions d’€ en premis.

Enguany la nostra població ha jugat menys diners en aquest sorteig. Un dels factors que han fet baixar les vendes de loteria nadalenca, és la Grossa de Cap d’Any que ha engegat la Generalitat pel proper dia 31. De tota manera les terminacions més sol•licitades al nostre municipi pel sorteig de diumenge han estat el 5 i el 7, com ens explica la Marta Gómez, responsable de l’Administració núm 2 de loteries de PLF.

Com diu Gómez, la nostra població no ha estat mai agraciada en el sorteig de Nadal ni tampoc en el del Niño. Sí que s’han donat grans premis de la loteria regular o de la primitiva.

Tot i que PLF no ha tingut sort en la grossa de Nadal, el sorteig sí que ha repartit milions a les poblacions properes. Fa 3 anys la loteria va deixar un milió i mig d’€ en un bar de Malgrat i anteriorment Tordera també va veure’s afortunada amb part d’un dels principals premis d’aquest sorteig.

A partir de les 9 del matí començaran a rodar els dos bombos de la Loteria al Teatro Real de Madrid.

La principal novetat d’enguany, però no està en els bombos, sinó en Hisenda, ja que aquest any serà el primer que els premis majors de 2500€ estaran gravats amb un nou impost d’un 20%.

El sorteig de diumenge manté la quantitat de números que es juguen, 100 mil, i la quantitat de cada premi. Així la grossa repartirà 400 mil€ per dècim, el segon premi 125 mil i el tercer 50 mil.

El sorteig serà transmès en directe a través de RP a partir de les 9 del matí en un programa especial amb entrevistes per explicar les principals activitats del Nadal a PLF, com el cap d’any o reis, i també amb idees per gaudir de les festes com consells de moda o de cuina.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics