URGENT

L’alcalde diu que les frases de Nadal no són maçòniques sinó de Lennon o de Ghandi

Compartiu aquesta història

 

Després que el portaveu del PP, Óscar Bermán assegurés a 13tv que el govern local de PLF omplia els carrers de llums nadalenques al•legòriques amb continguts mesons, l’alcalde de PLF li ha respost que no es tracte de missatges procedents de la maçoneria, sinó de cançons conegudes de John Lennon o frases de Ghandi. A més, Valentí Agustí, afirma que en cap cas la col•locació dels llums hagi costat 50 mil€ com va assegurar Bermán a la tv.

En la seva aparició a 13tv, Bermán va assegurar que la maçonaria està rere moltes de les accions fetes pel govern socialista en els últims anys, com ara les piràmides de l’entrada del poble, que també va criticar ja que assegurava que costaven 100 mil €

Agustí, però dubta que Bermán conegui què és la Maçoneria i diu que dins els 100 mil € també s’inclou la urbanització de tota la zona. Uns diners que, l’alcalde recorda, pagaran els empresaris del sector.

Agustí recorda que les piràmides les van fer les brigades municipals i que en cap cas han costat el que indica el popular.

A l’entrada del municipi des preveu encara més actuacions. En aquest sentit es preveuen 7 piràmides en total en una zona enjardinada i unes lletres gegants que composaran el nom de PALAFOLLS. Una actuació que anirà a càrrec del consistori.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics