URGENT

L’ANC de PLF denuncia que l’Ajuntament boicoteja els seus actes

Compartiu aquesta història

 

L’Assemblea Nacional Catalana de Palafolls assegura que el consistori ha volgut silenciar el cremat solidari que va organitzar el passat 15 de desembre, en motiu de la Marató de TV3.

L’ANC assegura que, tot i ser solidari, l’Ajuntament ha posat entrebancs a l’activitat.

Segons l’entitat independentista el consistori no ha permès fer propaganda del Cremat Solidari per aquesta emissora ni anunciar-lo al fulletó PLF. Fins i tot apunten a que el propi consistori podria haver desenganxat els cartells que l’ANC va penjar als pregoners.

L’activitat va recaptar finalment 200€ per la Marató de la televisió catalana. En aquest sentit, l’entitat diu que si l’Ajuntament hagués permès la publicitat en aquestes plataformes públiques la recaptació hauria estat més alta. Judit Caimel és portaveu de l’ANC a PLF.

Diuen que no són un partit polític i que l’Ajuntament només vol silenciar els qui no pensen com ells i que els deneguen sistemàticament la participació en els mitjans públics de comunicació com aquesta emissora.

L’entitat a més denuncia que el consistori no els deixa muntar parades informatives a la via pública si coincideix amb d’altres entitats a prop o els deneguen l’ús de determinats locals públics.

Afirmen que aquest problema només es dóna a PLF

 

Post-Data:

Hores més tard de la publicació d’aquesta informació, l’ANC de PLF va puntualitzar a través del seu Facebook la seva crítica. En aquest sentit va desvincular a aquesta emissora del suposat boicot.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics