Agra polèmica entre Iniciativa i PP per un retweet d’Osorio

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest Nadal les dues formacions han mantingut una llarga i agre polèmica, que arrenca quan el regidor d’Iniciativa a PLF, Juan Andrés Osorio va retuitejar, en el seu compte personal, un tweet del sempre polèmic Facu Diaz. El tweet del blanenc deia que “cremar esglésies és una barbaritat si no hi ha ningú a dins”.

Ràpidament el PP local es va fer ressò d’aquest retweet. La regidora popular de PLF, Francina Colonques va publicar al facebook del partit una contundent opinió. En l’escrit assegura que Osorio compleix l’estereotip de comunista, assegurant que és “gandul, bocamoll, amoltonat, desgavellat, inmoral, irreverent” i posant en qüestió la seva higiene persobonal. També afirma que és “un porrero” i que es mostra agressiu. Colonques considera que Osorio enalteix l’odi als qui no pensen com ell, pel que el considera delinqüent, amb l’agreujant que el regidor d’Iniciativa s’encarrega de la cartera de joventut a PLF.

La regidora popular continua el seu escrit assegurant que Osorio que té una col per cervell i “diarrea mental”.

La regidora lamenta el trencament del clima de civisme que sempre hi ha hagut a l’Ajuntament.

El seu company de partit, el portaveu del PP a PLF, Oscar Bermán, també ha entrat a la polèmica. Va participar telefònicament al programa “La Marimorena” de 13tv criticant el retweet d’Osorio, i en el seu blog el qualifica de futur genocida.

En aquest sentit Bermán considera que Osorio és la vergonya del poble al voler cremar a persones a l’esglèsia i el compara amb dictadors com “Hitler, Musolini, lenin o Stalin”.

Davant l’enrenou creat Osorio i el propi Facu Diaz, qui va escriure el tweet originalment, van publicar un vídeo satíric de disculpa, també, a través de la xarxa.

 

Enllaços

Twitter Juan Andrés Osorio – @JuanAOsorio1
Entrada de Facebook
Blog Oscar Bermán
Vídeo de disculpes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics