La millora en la vialitat de 3 carrers i una àrea esportiva per joves entre les inversions del 2014

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El govern de PLF fa setmanes que té enllestit el seu projecte de pressupostos per aquest any, tot i que encara no s’ha aprovat pel plenari municipal.

Entre les principals inversions previstes hi ha la millora de la vialitat en 3 carrers del nostre municipi. En aquest sentit, com ja havia avançat aquesta emissora, el carrer de Baix passarà a ser d’una única plataforma, segfuint l’exemple del carrer Major. D’aquesta manera les voreres i la zona de pas dels vehicles seran a mateix nivell, però amb una rebaixa del límit de velocitat. També es preveu actuar al carrer Girona i Capdevila, tots dos a STA Maria. En el primer només es permetrà aparcar a un dels dos vorals, i s’ampliaran les voreres, mentre que el segon, es farà una actuació per eixamplar la zona per a vianants. En tots els casos les voreres es veuran ampliades fins al menys els 2 metres Diu l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, que si la mesura resulta positiva s’ampliarà a altres carrers.

A banda d’aquesta actuació a la via pública, la proposta de pressupostos per aquest any de l’equip de govern també inclou l’adequació de l’espai on abans s’aixecaven els mòduls de l’Institut, prop de les escoles, per tal de crear una àrea recreativa i esportiva per a joves. Segons Agustí es vol condicionar la zona per habilitar-hi una pista poliesportiva, un pista d’skate i un espai amb taules i cadires.

Aquesta zona recreativa ocuparà l’espai en el que es preveia la construcció de l’escola d’educació especial Horitzó, un projecte que de moment està mancat de finançament.

El govern municipal vol presentar la seva proposta de pressupost aquest proper divendres en una sessió plenària extraordinària, encara per confirmar.

De tota manera l’anunci de la Generalitat de rebaixar les aportacions del fons de cooperació, que us explicàvem la passada setmana, farà modificar el document previst pel govern municipal.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics