URGENT

El RIP organitza un esmorzar amb Blanca Busquets

Compartiu aquesta història

 

Dins el seu projecte de compartir taula amb autors catalans, la revista local ha organitzat per aquest dissabte un esmorzar amb Blanca Busquets, per tal de poder parlar de cultura i d’escriptura.

Busquets és escriptora i periodista i als dotze anys va escriure el seu primer conte, i des llavors escriure es va convertir en l’eix central de la seva vida. Ha publicat “Presó de Neu” (fa 10 anys), “El Jersei”, “Tren a Puigcerdà” o “La nevada del cucut” que va guanyar el Premi Llibreter 2011.

Com a periodista treballa des del 1986 a les emissores de Catalunya Ràdio on ha realitzat diferents programes literaris com El Club de la bona lletra o Lletres d’or.

L’esmorzar amb Busquets es farà aquest dissabte al restaurant SolFina de la nostra vila a partir de les 10. Qui vulgui assistir-hi ho pot fer reservant plaça al telefon 93 762 06 11.

El cicle de trobades amb autors es va iniciar amb un sopar amb Bel Olit i just fa un mes es va fer la segona edició , amb un dinar amb l’escriptora Silvia Bel i la cantautora Sílvia Comes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics