Diumenge es fa la 16a edició de la Hivernal BTT de St. Genís i la 2a Trail Run

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Com és habitual a mitjans del mes de gener el club ciclista Cat Bike torna a organitzar una nova cursa de BTT pels corriols de St. Genís. La coneguda Hivernal de St. Genís arriba enguany a la seva 16a edició i ho fa amb una organització i reputació ja consolidada com a primera gran cita ciclista de l’any, en la que hi prenen part no només esportistes amateurs, sinó també de professionals o participants del campionat del món.

La cursa, de 25 km i 900m de desnivell, combina un recorregut variat, però especialment a través de corriols, cosa que fa que sigui un traçat exigent, pel que cal certa preparació prèvia. Habitualment, les inscripcions ronden les 250. Segons Sergi Izquierdo, organitzador de la cursa, tot i la seva duresa és una cursa molt divertida.

En l’edició de l’any passat, el guanyador de la cursa la va completar amb 1 hora i 24 minuts.

Enguany, la Hivernal de BTT es combina amb una cursa a peu. Es tracta de la 2a Trail Run que, amb una distància de 10 km i un desnivell de 400m, transcorre també pels voltants de St Genís. La primera Trail Run es va fer ara fa un parell de mesos a Sta Susanna, on va tenir una bona acollida. Ara que es repeteix a PLF, l’organització es marca millorar les sensacions de la cursa anterior.

Les dues curses començaran a 2/4 de 10 del matí des del camp de futbol de St. Genís.

Les inscripcions, a un preu d’entre 12 i 16€, es podien fer fins avui a través de la plana web del club Cat Bike, i el mateix diumenge es podran formalitzar una hora abans de l’inici de les curses.

Els 3 classificats de cada categoria tindran un premi, i un cop acabin les 2 curses els participants gaudiran d’una botifarrada.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics