Detenen a 2 lladres de joies després d’una persecució policial entre Lloret i Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Dissabte a les 7 del matí la policia local de Lloret alertat per l’alarma d’una joieria del centre de la ciutat, es va desplaçar fins l’establiment. En arribar-hi van veure com un home corria amb dues bosses grosses penjades a l’espatlla. L’home no va fer cas de les ordres de detenció dels policies, i de seguida va entrar en un cotxe que l’esperava. Acte seguit van iniciar la marxa a gran velocitat per l’avd Just Marlés, l’eix principal de Lloret. Els agents, després d’alertar a comissaria, van seguir els lladres fins la carretera GI-682, la que connecta Lloret i Blanes.

En aquesta mateixa carretera, els lladres van topar amb un panell de senyalització de la rotonda de l’hospital de Blanes. Llavors els dos lladres van abandonar el vehicle i van començar una fugida a peu.

Els agents lloretencs els van perseguir amb l’ajuda de la Policia Local de Blanes i dels Mossos d’Esquadra.

Finalment els policies van aconseguir localitzar-los i detenir-los.

 

Segons han pogut comprovar els agents, el vehicle que utilitzaven els dos lladres havia estat llogat a l’aeroport de Barcelona i, en el seu interior, han recuperat el botí sostret de la joieria. En el cehicle també han localitzat diverses eines utilitzades per poder accedir a l’establiment mitjançant la tècnica del “butró”. En total, els detinguts s’havien emportat joies per valor de més de 100.000 euros.

 

Fonts policials han informat que els lladres han accedit a la joiera després de forçar una porta d’un hotel proper, realitzar un primer “butró” a una botiga llindant i un segon “butró” des d’aquest establiment fins la joieria.

Un dels detinguts, d’origen albanès, tenia pendent complimentar una ordre de crida i cerca d’un jutjat de Madrid.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics