Malgrat reprèn la campanya de millora de l’accessibilitat de voreres

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El consistori ha engegat la segona fase d’aquesta campanya que té com a objectiu fer del municipi veí un poble totalment accessible per als vianants. Per aconseguir-ho s’estan adaptant i millorant les voreres de diferents indrets del municipi. La priorització és treballar en aquells accessos propers a zones de màxima concurrències, com són escoles, l’institut, el centre cívic o el camp de futbol.

Les intervencions consisteixen en rebaixar les voreres en diferents punts per facilitar el seu ús a persones amb dificultats o mobilitat reduïda. Aquestes obres les porten a terme els treballadors dels Serveis Municipals conjuntament amb dues persones que estaven en situació d’atur i que han estat contractades per l’Ajuntament a través dels Plans Ocupació 2013-2014

Aquesta segona fase ha començat amb la creació de 8 rampes per adaptar els passos de vianants a la zona del carrer Guillem de Palafolls i d’accés a la caserna de la Policia Local.

Fins el juny es preveu també 6 rampes per adaptar els passos de vianants d’accés al nou Pavelló municipal i el gimnàs i al Col•legi Vedruna. A més, la campanya d’enguany preveu adaptar passos de vianants a diferents barris del poble.

Durant la primera fase del projecte, que es va fer l’any passat, es van adaptar 27 passos. Aquest projecte acabarà amb una millora dels accessos a zones amb equipaments municipals, però també a parcs i platges, centres geriàtrics o farmàcies, entre d’altres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics