URGENT

L’oposició vota en contra de la proposta de pressupost municipal

Compartiu aquesta història

Els tres grups de l’oposició a PLF, PP, ERC i CiU, no van donar suport al document presentat per l’equip de govern.

Els populars consideren que el pressupost torna a repetir conceptes d’altres anys. El portaveu del PP a PLF, Óscar Bermán assegura que al govern li falten idees i que el document no representa un pressupost sòlid. Per tot plegat parla d’una proposta mediocre i que s’està perdent el temps.

Bermán acusa al govern de prepotent i de fer inversions que no aporten a la ciutadania,i acusa al regidor d’hisenda de no conèixer la realitat del poble.

ERC va incidir en diferents aspectes i partides previstes pel pressupost com les obres d’urbanització de Ciutat Jardí, pagada pels veïns, però amb un risc d’impagament davant la situació econòmica i va demanar més transparència al govern local. El portaveu dels republicans,Francesc Alemany, troba a faltar al pressupost una esforç en educació, en promocionar el patrimoni local i també accions per potenciar les entitats i associacions locals.

CiU valora el pressupost com a continuista. Els nacionalistes critiquen la priorització que fa el govern de les accions a realitzar. La federació a PLF demana que realment es facin les obres d’asfaltatge o que s’il•lumini el camí de l’Institut. Joan Gallart, explicava que per tot plegat votaria en contra, tot i que demanava al govern que executés al màxim el pressupost per garantir que es fessin les obres previstes, que segons ell són molt necessàries.

Tot i el vot en contra de l’oposició, el pressupost 2014 es va aprovar amb el vot a favor del govern, que suma majoria.

El proper ple municipal serà el proper dia 31 d’aquest mes. Serà el ple ordinari corresponent al mes de gener, i serà transmès en directe a RP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics