Lloret presenta el seu model policial

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cos local de seguretat de la ciutat va presentar dilluns el seu model policial davant dels propis comandaments i també davant de les policies locals de poblacions veïnes de Blanes, Malgrat i PLF. així com davant comandaments de la comissaria de districtes de Mossos.

A la presentació, en la que també hi havia comandaments dels Mossos d’Esquadra, hi van assistir una trentena de persones i va servir per explicar un model que es basa en directrius “prosocials”, és a dir, on hi ha “una implicació activa de la societat a la que es dóna servei”. La idea és fer-los partícips dels problemes quotidians per trobar espais de col•laboració entre ciutadans i policies per prevenir i reduir els conflictes.

A més, “es busca millorar la percepció de seguretat treballant de forma transversal amb la resta de serveis amb competències al territori”. Des de l’Ajuntament, el regidor de Seguretat, Jordi Martínez, va explicar que les trobades com la de dilluns suposen un bon espai de diàleg per propiciar una major coordinació entre Mossos i Policia, i treballar en la mateixa línia.

La Policia de Lloret va presentar també el seu pla de formació permanent i va oferir als presents la possibilitat de participar-hi conjuntament.

Diari de Girona

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics