El Teatre de la Costa Brava Sud, ha presentat els 36 espectacles de la seva programació del primer semestre de l’any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest teatre neix de la unió de les programacions dels teatres de Blanes i Lloret, que sumen esforços i coordinen programacions per crear la marca de Teatre de la Costa Brava.

En aquest semestre destaquen la representació de 3 musicals. El primer aquest cap de setmana a Lloret amb “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré” protagonitzat per l’actriu Mercè Martínez.

Els altres dos muntatges musicals són “Pegados”, de Víctor Conde i “Sing, Song, Swing”.

Dins l’àmbit de la música i la dansa, també es podrà veure l’espectacle de dansa “Cube”, a càrrec dels guanyadors del programa televisiu “Tu sí que vales” del 2011. També s’ha programat el “Concert Desconcertant” que interpretarà l’Orquestra de Cambra de l’Empordà.

Altres produccions que es podran veure en l’apartat professional són “Afterplay”, que protagonitzen Fina Rius i Pep Ferrer; així com “Jo mai. La programació professional es completa un repertori d’obres de la lírica i la música de cambra, la peça dramàtica “Per un sí o per un no”, amb Lluís Soler i Xavier Boada; i el monòleg “Acorar”, protagonitzat per Toni Gomila.

Una de les novetats d’aquesta temporada és la posada en marxa del Lloret Espai Off, que busca espais fora del teatre per portar-hi representacions. En aquesta primera edició s’oferiran tres espectacles de gèneres molt diversos: “Recitals a domicili”, “Pentateatre Atòmic” i “Carvalho contra Montalbán”.

D’altra banda, Teatre de la Costa Brava Sud també aposta per l’escena local. El grup El Mirall de Blanes i l’agrupació local de Lloret, Quantus Teatre, estrenaran les seves últimes produccions en aquest espai.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics