L’amateur perd, però continua segon

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El partit contra el Cristianenc va començar molt bé pels palafollencs que al minut 5 Vilanova ja havia transformat un penal i s’avançaven al marcador. Però la realitat és que els visitants van acabar donant la volta al marcador per imposar-se 1 a 2 al municipal de PLF. És la segona ensopegada de l’equip que la setmana passada va perdre. La derrota fa que els locals s’allunyin del líder, l’Aro, que ara és a 4 punts.

La propera jornada buscarà una victòria per no distanciar-se més dels girtonins. Serà en el seu desplaçament ál camp del Blanes, que és 15è a la classificació.

Just al contrari va passar al camp del Tossa amb l’Infantil. Els palafollencs van començar malament, i els selvatans es van avançar amb 2 gols. Finalment però els palafollencs van poder donar la volta al marcador amb gols de Pavon, Redel, Merayo i Quero. 4 gols que van deixar el 2 a 4 final al marcador. Victòria de l’infantil, que es situa 5e a la classificació, i la propera jornada rebrà el Maçanet, que és 8è.

El cadet tenia descans aquest cap de setmana. Ha descansat com a 3r classificat a 11 punts del líder, però amb un partit menys.

La propera jornada jugaran contra l’Arbucienca que és 14è a la taula.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics