PLF acull dues exposicions aquest febrer

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’ahir les parets de la sala d’exposicions el MiD recuperen l’exposició “Palafolls – San Isidro: un recull d’experiències i projectes”.

Ja fa 12 anys que existeix una estreta relació de cooperació entre PLF i aquest municipi centreamericà, i l’exposició vol explicar què s’ha fet tant des de l’aportació pública com la cooperació d’entitats i particulars. Des de fa anys han estat molts els projectes endegats des del propi Ajuntament, però també des de diferents entitats o escoles del poble amb actuacions directes, com la compra de material escolar o la creació de grans espais per a la salut i la inserció dels nens i joves de la localitat.

Aquesta exposició, que ja va estar al MiD fa 4 anys, es recupera per poder fer un treball amb les escoles del nostre municipi, que visitaran la mostra en els propers dies. La mostra, però és oberta a tothom que la vulgui visitar fins el proper dia 28 de febrer.

Paral•lelament, la Biblioteca Enric Miralles presenta l’exposició “10 anys fent nous lectors”. L’Associació Lectura Fàcil celebra els seus 10 anys d’història i ho fa amb aquesta exposició que proposa un recorregut des dels inicis del projecte fins a l’actualitat.

Aquesta associació vol fomentar la lectura entre persones que tenen dificultats per llegir i entendre textos. L’exposició s’adreça a totes les persones interessades en les accions d’aquesta entitat, com ara els clubs de lectura específics, així com també pretén ser una eina per donar a conèixer el projecte i els materials de Lectura Fàcil a persones que fins ara els desconeixen.

Aquesta exposició es podrà veure a la biblioteca del 18 de febrer a l’11 de març.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics