Augmenten els accidents de trànsit a Malgrat, però baixa el nombre de ferits

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

En tot l’any passat el municipi veí va registrar 127 accidents de trànsit al seu terme municipal. Això significa un augment d’un 18% respecte l’any abans quan es van produir 105, segons dades facilitades per l’Ajuntament.

El nombre d’accidents de trànsit es va incrementar en un 18% durant el passat 2013, passant dels 105 del 2012 als 127. Tot i això, es va reduir en un 34% el nombre d’accidents amb víctimes o ferits. Les dades també indiquen que l’avinguda de la Costa Brava és la via on es produeixen més sinistres.

Tot i aquest increment respecte l’any passat, l’Ajuntament ha destacat que la xifra suposa la meitat de sinistres que l’any 2007, moment en que es va aprovar el Pla Local de Seguretat Viària. Aquest pla és el que marcava com a objectiu principal la reducció del nombre d’accidents amb víctimes en un termini de 4 anys.

En aquests 127 accidents van resultar ferides 21 persones, el que suposa un 34% menys que l’any anterior, quan hi van haver 32.

Si comparem aquesta xifra amb la de 2007 la reducció del nombre de víctimes és del 70%, ja que llavors es van produir 71 ferits.

Rere 1 de cada 6 sinistres de trànsit a Malgrat hi ha l’alcohol, ja que 21 conductors accidentats van donar positiu en les proves dutes a terme després dels accidents.

Per últim les dades presentades mostren el mapa dels carrers amb més incidències i accidents de trànsit. En aquest sentit l’avinguda de la Costa Brava és la via més conflictiva, seguida de l’avinguda dels Països Catalans i l’avinguda Colom. En tots tres casos, es tracta de vies amb un alt volum de trànsit de vehicles.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics