Condemna unànime contra el crim masclista de Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La ciutat va condemnar ahir amb un manifest de rebuig i un minut de silenci el presumpte homicidi contra una veïna de la ciutat a mans de la seva parella el cap de setmana passat. La víctima, de 51 anys, regentava un bar amb el seu company i presumpte agressor, al passatge Mercè Rodoreda, i en un primer moment la policia va determinar que es tractava d’un suïcidi.

Malgrat que s’ha declarat secret de sumari del cas, fonts properes a la investigació han explicat que els agents van trobar la víctima morta dins del local, amb el cos ple d’hematomes i envoltada de pots de medicaments i ampolles de cervesa. Aquestes mateixes fonts sostenen que l’home, que també era al lloc dels fets, tenia la roba tacada de sang i que va explicar a la policia que la sang era seva i que els hematomes se’ls havia provocat la dona perquè patia alcoholisme. En qualsevol cas, els Mossos d’Esquadra van confirmar ahir que la víctima havia presentat una denúncia contra la seva parella el passat setembre per lesions i amenaces. Llavors el jutge va decretar una ordre d’allunyament a l’home, però un mes després, la dona va demanar al jutge que retirés l’ordre.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini (CiU), va explicar que la veïna havia estat usuària puntual dels Serveis Socials i dels programes de Promoció Econòmica de la ciutat que li havien permès posar en marxa el negoci del bar. Candini va qüestionar que hi hagin baixat el nombre de casos de violència de gènere i considera que la crisi econòmica silencia i colpeja les víctimes que no tenen mitjans per separar-se.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics