Malgrat debatrà demà multar els pisos buits de bancs i grans empreses

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest dijous hi ha el ple corresponent al mes de febrer de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, amb un ordre del dia d’11 punts.

La meitat d’aquests punts són mocions presentades per diferents grups.

A l’igual que ja ha fet PLF o Blanes, el de Malgrat tractarà demà la moció promoguda per la PAH que demana multar les entitats bancàries i grans empreses que voluntàriament mantinguin tancats els seus pisos. La idea és poder crear un parc social d’habitatges per atendre les necessitats de les famílies amb problemes habitacionals.

La moció a Malgrat la presenten tots els grups de l’oposició; CiU, ERC i ICV. Els mateixos grups, a l’igual que ha fet el parlament català, també proposen al plenari una moció per demanar el traspàs de les competències per a realitzar un referèndum per decidir el futur polític de Catalunya la propera tardor. En un mateix sentit, tota l’oposició en pes, presenta una moció d’adhesió al pacte nacional pel dret a decidir.

Davant l’apagada decretada pel govern espanyol de les emissions en català de TV3 i Catalunya Ràdio, ERC presenta una moció en suport a Acció Cultural del País Valencià, l’entitat que promovia aquestes emissions i que ara s’enfronta a una sanció econòmica.

El PSC i ICV presenten una moció sobre la distribució del Fons de Cooperació Local de Catalunya per a l’exercici 2013, que ha deixat el municipi veí amb una assignació econòmica molt per sota del que fins ara es rebia. Una moció igual a PLF es va quedar sobre la taula la passada setmana.

A banda de les 5 mocions, el ple també vol aprovar el reglament d’instal•lacions esportives, amb el que quedarà fixat les condicions d’ús dels equipaments esportius del municipi.

El ple acabarà amb els precs i preguntes de regidors i del públic assistent.

L’últim ple municipal de Malgrat, el del mes de gener, va durar només 10 minuts

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics