Blanes lliura 58 bicicletes per a col•lectius desfavorits

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Blanes ha lliurat aquest dilluns un total de 58 bicicletes al programa “Bicis per a la vida”, en el que participen la Fundació Alberto Contador, la Fundació SEUR, l’Associació de Minusvàlids de Pinto (Madrid) i la Fundació Ananta.

La Fundació SEUR va enviar un tràiler a Blanes per fer la recollida de les bicicletes i traslladar-les a la seu de l’Associació de Minusvàlids de Pinto, ja que són els seus usuaris els qui s’encarreguen de fer les reparacions que calguin per posar-les a punt. Aquestes tasques de reparació es fan en un taller que dóna feina a persones amb discapacitats.

Un cop reparades, les bicicletes seran entregades a col•lectius desfavorits, des de persones amb discapacitat del municipi de Pinto i rodalies, fins a col•lectius en risc d’exclusió social.

Les bicicletes que han estat lliurades fa temps que van ser retirades de la via pública per la Policia Local de Blanes perquè estaven abandonades o mal estacionades i no s’ha pogut localitzar els seus propietaris.

La llei marca que les bicicletes s’han de tractar com qualsevol altra tipus d’objecte perdut, mantenint-lo a l’espera que algú els pugui reclamar. Si finalment ningú ho fa les bicicletes eren destruïdes.

El programa “Bicis per la vida” va permetre que al llarg de l’any 2013 cinc persones amb discapacitat de l’Associació de Minusvàlids de Pinto s’integressin en formació permanent i unes altres tretze persones amb discapacitat van formar part de programes de formació en habilitats socials i de la vida diària.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics