El Cadet goleja i l’amateur torna a perdre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip entrenat per Josep Matas encadena la 2a derrota consecutiva, i creix la preocupació després de perdre 8 dels últims 9 punts en joc.

L’últim equip que s’ha imposat als locals ha estat el Blanes que es va imposar per 3 a 2 a un Palafolls que al minut 27 guanyava 0 a 2, gols de Svetomir. Els de la Selva van capgirar el marcador amb tres gols de Rodrigo.

La derrota allunya el PLF del liderat que ocupa l’Aro, que ara ja està a 4 punts dels locals.

Doncs, precisament, i amb l’última patacada encara present, l’amateur de PLF jugarà aquest cap de setmana al municipal contra l’Aro, una bona opció per retallar distàncies amb el líder.

El cadet és la cara positiva de la jornada, ja que va passar per sobre de l’Arbucienca en un partit que va acabar 7 a 1. Els gols dels locals van ser obra d’Ayoub amb 2 dianes, les mateixes que Janer. Completen la llista de golejadors Wilmar, Eric i Dani.

La victòria els col•loca a la 3a plaça a 9 punts del líder, el Blanes, que encara no ha conegut la derrota en el que va de campionat. Precisament el proper rival dels de la Selva serà el cadet palafollenc que pot retallar distàncies amb el liderat si supera el Blanes o esgarrapa algun punt en el seu desplaçament.

Per últim l’Infantil va patir per endur-se un punt del seu enfrontament amb el Maçanet. Durant tot el partit hi va haver alternança en el marcador fins arribar a l’empat a 3 final. Els gols del PLF els van fer Sergi, Troncoso i Noel.

Els de PLF son5s a 15 punts del líder, l’Arbucienca, justament el proper rival dels palafollencs.

Així doncs tant l’amateur, el cadet com l’infantil jugaran aquesta propera jornada amb els líders de la seva competició.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics