L’ajuntament trasllada les seves preocupacions socials a la consellera Munté

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La consellera de Benestar i Família, Neus Munté es va reunir ahir al migdia amb l’alcalde de PLF, Valentí Agustí i la regidora de Serveis socials del consistori, Dolors Agüera. La reunió es va fer al despatx de l’alcalde, i amb la presència d’altres autoritats com ara el delegat del govern a BCN, Ferran Brea o la directora de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, Carmela Fortuny. En el decurs de la reunió, la regidora Dolors Agüera va traslladar les principals preocupacions que existeixen des dels Serveis Socials de PLF. En aquest sentit explica que hi ha neguit en l’aplicació de la Renda Mínima d’Inserció o les queixes en l’aplicació de la llei de dependència.

A banda d’aquestes preocupacions, la regidora també li va traslladar els dubtes que es plantegen amb la intenció del govern central de reformar l’administració local i que podrien comportar un canvi substancial amb el sistema i model de serveis socials locals.

Després de la reunió la consellera va compartir taula amb els representants local i l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy. Després del dinar la consellera va visitar la fundació del Molí i les botigues outlet que l’entitat té al centre de PLF.

Encara entorn a la visita de la consellera ahir a PLF, el PP de la nostra vila s’ha mostrat molest ja que segons assegura no va ser convidat a trobada.

Avui, després de l’informatiu del migdia i nit, la consellera Munté serà la convidada dels Assumptes Interns de RP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics