Una treballadora d’una joieria de Blanes recupera el botí després de perseguir al lladre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els fets van tenir lloc dilluns de la passada setmana, al carrer Ample, en ple centre de Blanes quan pels volts de dos quarts de set de la tarda es va presentar a la joieria un client molt ben vestit, d’uns 45 anys i amb accent de l’est d’Europa.

Segons explica la treballadora de la joieria, era la mateixa persona que ja havia passat per la botiga uns dies abans interessant-se per unes cadenes d’or.

Dilluns, li van tornar a ensenyar les mateixes joies. En concret, dues mantes amb una vintena de cadenes. Mentre l’home se les mirava, un altre client, que va resultar ser un còmplice, va trucar el timbre perquè volia entrar. Un cop una de les treballadores va accionar el botó i es va obrir la porta, l’individu que estava mirant les cadenes les va arreplegar totes i va aprofitar la porta oberta per fugir del recinte.

La joiera, però, va sortir també corrents pel carrer ample perseguint els dos lladres. De seguida va poder donar caça el que duia el botí, i va començar així una batussa. La treballadora li va prendre gran part de les joies robades, tot i que va acabar pel terra i plena de contusions per la baralla amb l’home.

Finalment els dos lladres van aconseguir fugir del lloc dels fets damunt d’una motocicleta i amb tan sols quatre cadenes d’or com a botí.

A banda de la gran part de les joies, en la seva fugida també van perdre un casc de moto i una motxilla amb documentació d’un home de nacionalitat de Sèrbia i Montenegro.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics