El sènior de bàsquet perd de 7 contra el Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’equip palafollenc no va poder superar als malgratencs al Palauet. Els veïns es van acabar imposant 7 a munt, 43 a 50.

D’aquesta manera el sènior és 15è a la classificació i la propera jornada tindrà un dels desplaçaments més difícils, ja que viatjarà a Vilafant per enfrontar-se al líder de la categoria, que només ha perdut 2 partits en el que va de campionat.

Tampoc va tenir sort el Sots 25, que aquest cap de setmana ha perdut a la pista del St Feliu; 53 a 51. D’aquesta manera l’equip acaba la fase regular amb una derrota que l’ha apartat del liderat. De fet tanca aquesta fase, com a segon amb 14 victòries i 4 derrotes.

El junior no ha jugat aquest últim cap de setmana, en l’última jornada de la fase regular. D’aquesta manera l’equip ha finalitzat la fase com a 7è classificat amb 6 victòries i 10 derrotes.

Per últim destacar la victòria del cadet femení, que aquest cap de setmana ha guanyat al Palauet al Girona; 64 a 51. Aquesta és la 3a victòria del campionat per l’equip de PLF, que aquest proper cap de setmana descansarà.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics