Sta Susanna demana desencallar la construcció del centre cívic

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dijous va visitar la vila el delegat del Govern de Catalunya a BCN, Fernando Brea, que es va reunir amb l’alcalde, Joan Campolier, i regidors del consistori, per tractar diversos temes d’interès i per visitar les obres del centre cívic.

Durant la visita, el delegat va conèixer de prop el projecte d’aquest equipament, un nou edifici que, un cop finalitzat, serà un espai polivalent on s’integraran serveis que en aquest moment estan repartits per diversos espais i centres del municipi.

En aquest sentit es preveu que integri la biblioteca, el casal d’avis i nous espais per gent jove i entitats socials del poble.

Campolier li ha explicat a Brea que les obres s’han hagut de paralitzar per la falta de recursos econòmics. Tot i això el consistori assegura que l’equipament és una prioritat perquè l’edifici ha de permetre centralitzar activitats i unificar serveis per a millorar la qualitat dels susannencs i de l’alta ocupació estacional.

Santa Susanna és un dels principals nuclis de turisme del maresme ja que compte amb 14.000 places hoteleres. Aquesta situació comporta haver de donar servei a un gran nombre de persones durant un període determinat de l’any. És per això que el centre es considera primordial

En aquest sentit, el delegat s’ha compromès a fer les gestions oportunes per ajudar a solucionar el problema.

A banda del centre cívic, durant la reunió també es van tractar diversos temes d’interès per Sta. Susanna, com la demanda de desbloquejar el tema dels centres comercials ja existents i potenciar-los, pel que el delegat s’ha compromès a estudiar l’assumpte i buscar una resolució favorable al tema.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics