Èxit de les activitats esportives dirigides a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

No fa ni 15 dies que l’Ajuntament de Blanes va donar a conèixer els tres tipus d’”Activitats Dirigides” que es volien posar en marxa aquest febrer a la Ciutat Esportiva. La previsió inicial era formar 4 grups tant per les que estan adreçades a la Gent Gran com per a les d’Adults. L’elevada demanda registrada, però, ha provocat que s’hagi hagut d’ampliar el nombre de grups per donar-hi resposta, creant-ne 6 més respecte els inicialment previstos, la majoria per a gent gran.

En total, s’han inscrit 85 persones que ja han començat a participar a les activitats durant la primera setmana de febrer. A aquests primers alumnes, s’hi afegiran els que començaran properament, ja que està previst posar en marxa més grups per seguir donant resposta a la demanda.

Presentades sota el lema “Jo em cuido!”, els grup de Gent Gran practiquen activitats esportives de baix impacte basades en gimnàstica suau de manteniment. Per la seva banda, el grup d’Adults fa activitats esportives d’impacte mig.

La iniciativa vol potenciar els hàbits saludables i s’ha obert una llista d’espera amb propostes horàries per tal que cada vegada que hi hagi un nombre de gent suficient, es crearà un nou grup.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics