URGENT

Organitzen una sortida a veure l’obra de teatre “Dones com jo”

Compartiu aquesta història

 

El Casal de la Dona organitza amb el suport de l’Àrea de Serveis Socials i la Diputació de Barcelona una sortida per anar al Teatre Romea a veure l’obra de teatre Dones com jo.

La sortida s’organitza en motiu del dia de la dona treballadora. És per això que s’ha organitzat pel proper divendres 7 de març i se sortirà a les 18.15 h des de la plaça Valls d’Ax.

Els interessats en anar a veure aquesta obra de teatre poden apuntar-se a la masia de Can Florenci, seu del casal de la Dona de PLF, fins el proper dia 20 de febrer en horari de matí i de tarda.

El preu de la sortida és de 25€ i inclou el transport i l’entrada al teatre Romea de BCN. Ho explica Xesca Torres des de l’àrea de serveis socials de PLF.

L’obra Dones com jo narra com quatre dones s’acosten als cinquanta. Una d’elles ho ha abandonat tot i s’amaga en un dels molts pisos buits que hi ha a la ciutat. Vol estar sola, allunyar-se de tot, però les seves amigues no la deixen en pau, vulgui o no vulgui,i li fan costat. L’obra explica la història d’aquestes amigues.

Dones com jo, està dirigida per Pau Miró i és a càrrec del grup T de teatre.

A banda d’aquesta sortida al teatre, la jornada de commemoració del dia de la dona portarà a PLF diferents activitats. Torres explica el casal de la dona farà jornada de portes obertes de les seves activitats i es preveuen altres activitats.

Entre aquestes activitats es preveuen projeccions de pel•lícules o un espectacle de dansa, així com una campanya de sensibilització que comptarà amb el suport de l’Associació de Comerciants i Empresaris de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics