Mitja dotzena de carrosses i comparses ja han demanat participar a la rua de carnestoltes de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Comissió de Reis i Carnestoltes de PLF és l’entitat encarregada d’organitzar la rua de carnestoltes amb la col•laboració de l’Ajuntament.

Avui acaba el termini per les carrosses i comparses que vulguin participar a la festa local el proper dia 8 de març. Ara com ara hi ha mitja dotzena de grups que han demanat poder desfilar a la rua de PLF. Tot i això, encara hi la possibilitat d’apuntar-se.

Val a dir que, a diferència d’altres municipis, PLF premia a les comparses i carrosses que prenen part a la rua amb una gratificació de 125€, com a incentiu per a la seva elaboració. Ho explica el responsable de la Comissió de Reis i Carnestoltes de PLF, Antoni Marin.

Per aconseguir aquesta gratificació econòmica caldrà que els participants compleixin els requisits marcats per l’organització com ara que les carrosses han de ser almenys de 3 m. de llargada per 2 m. d’amplada i les comparses sense carrossa hauran de tenir un estil i una disfressa destacada i amb un mínim de 40 persones.

Segons ha marcat l’organització, la participació estarà limitada a un màxim de 12 carrosses o comparses.

La Rua d’enguany se celebrarà el dia 8 de març de 2014 a partir de les 6 de la tarda. El recorregut, segons Marín, s’assembla a la cavalcada dels reis mags al nostre municipi.

Les comparses i carrosses interessades en participar cal que formalitzin la inscripció a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls situada a l’edifici MiD (Escola Municipal de Música i Dansa) els matins de 9 a 12 h, per telèfon al 937620611 o mitjançant correu electrònic a l’adreça cultura@palafolls.cat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics