58 persones van trobar feina l’any passat gracies a la borsa de treball de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Segons dades de l’Àrea de Promoció Econòmica a les que ha tingut accés aquesta emissora, la borsa de treball que gestiona l’Ajuntament va rebre un total de 73 ofertes durant el 2013. Això representava 92 llocs de treball, dels quals finalment es van poder cobrir 58 amb persones inscrites a la borsa de treball de la nostra localitat. Això implica un 63% de taxa de cobertura, una xifra molt similar a la d’anys anteriors. El que sí ha baixat és el nombre de llocs de treball oferts a la borsa. En aquest sentit fa 3 anys, la xifra va ser de més de 120, una 30a més que l’any passat.

Una altra de les dades que es desprèn de l’activitat d’aquest servei municipal, és que l’any passat es van inscriure a la Borsa 148 noves persones i 23 empreses.

A banda de gestionar les ofertes i demandes de treball, la borsa també assessora a les persones que recerquen feina. Així el 2013 es van fer prop de 500 assessoraments a persones ja inscrites en aquest servei.

A banda de la gestió de les ofertes i demandes de feina, l’àrea també organitza i programa activitats relacionades a millorar la formació i habilitats de les persones a l’atur.

Així prop d’un centenar de persones han participat en les 9 sessions grupals que ha organitzat l’Àrea de Promoció Econòmica per ajudar a l’ocupabilitat dels inscrits, és a dir ajudar a conèixer quins són els seus punts forts a l’hora de trobar una nova feina o replantejar-se la seva vida laboral.

A banda d’això, aquesta àrea del consistori ha fet diferents tallers i cursos com ara sessions formatives sobre legislació laboral, el curs de manipulador d’aliments o el Certificat de Professionalitat Sociosanitària entre d’altres.

 

Avui la convidada de l’Assumptes Interns serà la regidora de Promoció Econòmica, Dolors Agüera

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics