URGENT

PLF es suma a l’Inund’Art de Girona

Compartiu aquesta història

 

Aquest any el certamen cultural gironí arriba ala 9a edició i ho fa sumant PLF a la seva iniciativa.

Inund’art és una mostra d’art on la pròpia ciutat de Girona esdevé una gran exposició artística. Així els carrers, ponts i places de la ciutat acullen representacions, pintures i escultures durant un llarg cap de setmana.

La pròpia organització explica que Inund’art és un lloc de convivència on els artistes es relacionen entre si creant un espai de diàleg intercanvi i reflexió.

L’Inund’art inclou diferents modalitats, des de les arts visuals, a les escèniques de petit format, passant per instal•lacions a ponts, carrers i places i propostes musicals originals.

Enguany el certamen es farà a Girona del 5 al 8 de juny, però la principal novetat serà que PLF serà un satèl•lit d’aquest festival.

Encara no estan decidides les dates en les que Inund’Art arribarà a PLF, però s’espera que sigui a finals de juny o a principis de juliol.

D’aquesta manera alguna de les expressions artístiques que es veuran a Girona també s’instal•laran a la nostra vila, seguint la filosofia del certamen gironí.

Així PLF oferirà espais cèntrics de la nostra vila per acollir diferents expressions artístiques també durant un cap de setmana.

De fet l’organització palafollenca serà part del jurat del certamen que acabarà escollint els artistes que es programaran a Girona i a la nostra vila.

Tot just ara s’ha obert el termini per a que els artistes que ho vulguin sol•licitin participar a l’edició gironina, de la que es derivaran les propostes que es veuran posteriorment a PLF. Els artistes que vulguin exposar a l’Inund’Art tenen temps fins el 28 de març i podeu trobar les bases i tot la informació a la seva plana web : inundart.org

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics