L’Amateur guanya i retalla diferència amb l’Aro

Vibrant duel entre el líder de la classificació, l’Aro que feien 9 partits que no cedia cap punt, i el segon classificat, el PLF que arrossegava tot un seguit de patacades en les últimes jornades.

Els locals, però es van imposar amb 2 gols de Svetomir a la segona part. Tots dos a més amb un component de fortuna, ja que van ser gols per errades o refús del contrari. Un partit molt dur que va acabar amb dues expulsions, una per cada equip, al tram final de l’enfrontament.

Una victòria que fa que el PLF es torni a enganxar a la lluita pel liderat. Ara continua segon, però a només 2 punts dels de la Costa Brava.

La propera jornada el PLF jugarà al camp del Bescanó que és penúltim a la lliga amb 2 victòries en les 21 jornades disputades.

En categoria infantil, l’Arbucienca no va tenir cap pietat del PLF, que es va endur un sever correctiu després de perdre per 6 a 2. Al minut 55, l’Arbúcies ja guanyava 6 a 0, i gràcies a un cert relaxament, el PLF va poder retallar distàncies amb 2 gols de Sergi, al minut 63 i el 70.

La derrota deixa el PLF a la 6a plaça de la lliga i la propera jornada descansarà.

També ha perdut el cadet. Ho ha fet per la mínima al municipal contra el Blanes, que es va imposar amb gol de Villegas. El PLF és 4t a la lliga a 14 punts del líder.

La propera jornada jugaran al camp del 6è, el Farners, que té 6 punts ,menys que el PLF.