URGENT

Creen 128 noves places d’aparcament al costat de l’Hospital Sant Jaume de Calella

Compartiu aquesta història

 

La nova zona d’estacionament, coneguda amb el nom d’ Hospital2 ja està en funcionament, cosa que amplia el nombre d’aparcament existent al voltant del centre hospitalari a 272 places.

Es tracta d´un espai de 3.030 m2, situat a la carretera d’Hortsavinyà, al costat de l’Hospital de Calella i del tanatori de la ciutat.

Totes aquestes places, però són de pagament i seran gestionades per l’empresa Gestvia, la mateixa que ja gestiona la resta de zones blaves de la ciutat.

L’ajuntament de Calella explica que aquesta nova zona d’estacionament no nomes donarà servei als usuaris de l’Hospital Comarcal, sinó que també serà un complement per a la zona centre i la zona de restauració i oci nocturn de la riera Capaspre.

Aprofitant aquest increment del nombre de places d’aparcament a la ciutat, també s’ha fet un arranjament urbanístic de la zona, a més d’unificar la il•luminació dels dos aparcaments.

En els terrenys ara habilitats com a aparcament hi van aparèixer fa anys unes restes arqueològiques romanes que un cop analitzades per tècnics arqueològics de la Generalitat es va decidir tractant-les preventivament i deixar-les de nou tapades.

L’aparcament tindrà les mateixes tarifes que la resta de zones blaves de la ciutat, amb un preu de 85 cèntims per hora.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics