Malgrat torna a posar a punt el passeig marítim en vistes a l’estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Un any més el consistori ha començat aquesta setmana la campanya per arranjar els trams de paviment i l’enrajolat malmès del Passeig Marítim.

Està previst que els Serveis Municipals, que s’encarreguen dels treballs, renovin uns 180 metres quadrats de paviment en mal estat al llarg del Passeig Marítim. En aquest sentit, l’Ajuntament explica que no es tracta d’una actuació general, sinó que només es canviaran les peces d’enrajolat que estan trencades o es mouen. Els treballadors han començat les tasques de renovació des de la plaça de l’Àncora.

La campanya, a banda d’arranjar el paviment, també aprofitarà aquestes obres per arranjar el sistema de reg de les jardineres del Passeig Marítim.

D’altra banda, la brigada municipal d’Espais Verds va iniciar aquest dimecres les tasques per millorar i consolidar el Parc Francesc Macià, el més concorregut del municipi. Entre les actuacions que es portaran a terme en aquest espai hi ha la de potenciar la diversitat de les plantes arbustives amb la idea d’afavorir la fauna que ajuda a controlar possibles plagues. Així es crearà un nou parterre de plantes arbustives a prop d’un dels accessos al parc. La idea és plantar diferents especies que combinaran floracions i ajudaran a potenciar la diversitat del parc.

Els treballs, que s’allargaran un mes i mig, també inclouran millores en els elements del parc com ara les estaques de fusta o els passos d’accés.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics