S’obre el termini per presentar originals a la 6a Mostra Literària de PLF

 

Un any més l’àrea d’ensenyament de l’Ajuntament ha posat en marxa una nova Mostra Literària. Les obres que vulguin concorre la 6a convocatòria hauran de ser presentades a la Biblioteca Enric Miralles abans del dissabte 10 de maig.

Després el jurat del certamen valorarà els originals presentats i a mitjans de juny es farà el lliurament dels premis a la mateixa biblioteca.

Com en edicions passades la convocatòria preveu quatre categories de participació atenent a grups d’edat. D’aquesta manera els grup infantil serà de 6 a 9 anys, el 2n grup per a participants de 10 a 12 anys. Els adolescents de 13 a 17 anys estan en un grup diferent i finalment els adults tenen la seva pròpia categoria.

Els grups es classifiquen tenint en compte l’edat real de l’autor de les obres a data 10 de maig. Pel que fa a les obres concursants cal recordar que en tots els grups hi haurà l’única modalitat de Creació Literària. Els treballs presentats hauran de ser individuals, escrits en català i totalment inèdits. L’organització també exposa que només s’acceptarà una obra per participant, i recorda que la temàtica és lliure.

Els guanyadors de cada categoria tindran els corresponents premis. Els més petits tindran 80€, 120€ pel segon grup, 150 pels adolescents i 200€ per la categoria absoluta.

El mateix dia que el jurat faci públic el veredicte es lliuraran els premis als treballs guanyadors.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics